Teatre Eliseu

BÈSTIES amb Marta Marco

La Tessa és una psicoterapeuta a la qual han demanat un informe mèdic sobre una de les seves pacients per presentar als jutjats. És el cas més excepcional que ha viscut la Tessa en els seus vint anys d’experiència.
A mesura que el tractament progressa comença a qüestionar-se coses més profundes, preguntes que van més enllà, que no es centren només en la seva pacient, sinó en el món i els seus propòsits.

Actuació el diumenge 14 de gener a les 18:00h
Un monòleg de 60 minuts al Teatre Eliseu

“… moltes d’aquestes coses, d’aquests impulsos, són sans, però simplement es distorsionen. O potser és el món que és -o que està- distorsionat, però mira, és la meva feina aconseguir que la gent s’adapti al món, distorsionat o no, perquè sigui feliç. O, no se senti trista. O… que funcioni. Així que, sí, quan vaig investigar una mica més amb la Karen, sí que va recordar una d’aquelles ocasions.” La Tessa és una psicoterapeuta a la qual han demanat un informe mèdic sobre una de les seves pacients per presentar als jutjats. És el cas més excepcional que ha viscut la Tessa en la seva carrera.

Crítica


Bèsties no parteix d’un cas real, però sense cap dubte podria ser-ho. El relat embriaga, però, lamentablement, no sorprèn: de veure-ho als noticiaris ens ho creuríem a ulls clucs.

Dirigit per Pau Roca, el projecte posa en escac la  hipersexualització i la pornificació de les nostres criatures en un món hiperconnectat i sobre digitalitzat, però també és una crida a la recerca pausada i justa dels culpables que permeabilitzen  els tremends efectes que la pressió estètica té en la nostra cultura del ser.

Marta Gambín – El nacional.cat
04/07/2023

Fitxa artística i tècnica


Autora: Monica Dolan
Traducció: Adriana Nadal
Direcció: Pau Roca
Repartiment: Marta Marco
Disseny d’escenografia: Paula Bosch
Disseny d’il·luminació: Manoly Rubio Garcia
Disseny de so: Edu Alves
Disseny de vestuari: Pol Cornudella
Ajudant de direcció: Cintia Ballbé
Producció: Pol Cornudella i Adriana Nadal
Community Manager: Eladi Bonastre
Fotografia del cartell: Kiku Piñol
Disseny gràfic: Edu Buch

local_activity
Compra aquí les teves entrades
No esperis més

Informació


Data: Diumenge 14 de gener
Hora: 18.00h
Durada: 60 minuts
Lloc: Teatre Eliseu
Gènere: Teatre / Monòleg

Entrades


Anticipada 10€
Taquilla 12€

Calendari


credit_card
COM COMPRAR

Venda on-line tancada