Teatre Eliseu

inVISIBLES Cia Anònima

InVISIBLES neix amb la volutat de visibilitzar col·lectius invisibles i de crear referents a través de les arts escèniques i visuals.
Visibilitzar, donar veu, espai i temps a les dones que, per molt motius, no l’han tingut. Aquest és el nostre punt de partida per crear la primera proposta d’inVISIBLES.

Doble sessió el dissabte 11 de març, a les 18:45 i les 20:30

A cada territori on portem inVISIBLES visibilitzem dones (locals, comarcals o internacionals). Cada dona té una fitxa amb una frase, text, reflexió,.. que la identifica. Cal tenir registre de qui eren i què feien, perquè tot allò que no anomenem córrer el perill de desaparèixer.

El públic ha de seguir un mapa per desenterrar l’invisible, acompanyar per sumar, apujar el volum del què no sentim, escoltar la història no escrita, descobrir per obrir els ulls i explicar per mai més oblidar. En definitiva haurà de caminar, afinar els ulls i les orelles per fer possible inVISIBLES.


Espectacle gratuït amb inscripció prèvia. Per inscriure’s cal trucar al 938540457 (de 9 del mati a les 13:30) o bé enviar un correu electrònic a lespai@lespai.cat. .

local_activity
Compra aquí les teves entrades
No esperis més

Informació


Data: Dissabte 11 de març
Hora: 18.45h i 20:30h
Durada: 50 minuts
Lloc: S’enviarà ubicació el mateix dia
Gènere: Teatre

Entrades:

Espectacle gratuït amb inscripció prèvia. Per inscriure’s cal trucar al 938540457 (de 9 del mati a les 13:30) o bé enviar un correu electrònic a lespai@lespai.cat.


Calendari


credit_card
COM COMPRAR