Teatre Eliseu

Jo Jet i Maria Ribot // Elena Játiva

escenari CARPA MUNICIPAL  | 16:30H | DIUMENGE 14 DE MAIG

Jo Jet i Maria Ribot practiquen un pop costumista deliciós. Sense artificis ni complicacions, pop delicat, suau, que descriu una quotidianitat que ens identifica i ens fa còmplices ràpidament. Fan tant bé el què fan, que podem caure en l’error de pensar que el seu estil és fàcil, però no ho és. Música comode que genera espais comfortables d’on no voldries sortir mai més.

Venen a l’EnCanta amb un disc acabat d’editar, Febrer//Agost, un nou treball que els permet seguir explorant la seva poètica davant la vida quotidiana, fent de les pors i els conflictes existencials d’una generació un motiu per continuar creant música.

Per continuar la tarda i acabar el festival explorant més profundament els dubtes i les incerteses de la condició humana ens visita Elena Játiva, presentant el seu treball La insuportable intensidad del ser.

Un treball que remet directament a l’obra de Milan Kundera, i que explora les misèries emocionals que implica el fet de ser viu. Amb una potencia vocal devastadora, Elena Játiva es una de les veus que més ens ha impactat d’aquesta edició.

Si l’any passat vàrem tancar amb Sandra Monfort, aquest any li toca a una altra artista del país valencià tancar el festival. Sense cap mena de dubte serà un final de festa increïble, i imperdible.


local_activity
Compra aquí les teves entrades
No esperis més

Informació


Data: Diumenge 14 de maig
Hora: 16.30h
Durada: 120 minuts
Lloc: Carpa Municipal
Gènere: Música

Entrades


Anticipada 5€
Taquilla 8€

Calendari


credit_card
COM COMPRAR

Venda on-line tancada