Teatre Eliseu

Joina (duet)

Joina Canyet (Biure d’Empordà, 1996) és una artista empordanesa difícil d’emmotllar en un sol gènere musical. Graduada en piano clàssic a l’Esmuc (2019), combina influències musicals molt diverses. En la vessant de pianista solista ha actuat a diversos festivals i cicles de clàssica arreu de Catalunya.

Actuació el divendres 24 de març a les 20.00h.
Un concert d’una cantautora desbordant de talent, en el marc de la presentació del Pla local de Joventut de Roda de Ter

ÒRBITA 9.18 és l’últim àlbum de Joina. Un disc que orbita al voltant de trobar “el pròpi refugi”. Les diverses cançons de l’àlbum estan agrupades en tres episodis, cadascun dels quals parla d’un concepte diferent. Episodi I (nonhome): parla del buit de no trobar la casa, el lloc de refugi, i viu dins l’escenari del present. Episodi II (pastorale), és un viatge al passat, als orígens, amb un aire nostàlgic. Episodi III (out of time) és una mirada al futur, on apareix la pressa, i la por a afrontar un món que va molt ràpid i que provoca una sensació continua de viure sempre “fora de temps”

Desprès d’haver programat la Joina l’any 2021, en el marc del festival EnCanta, la tornem a tenir a Roda de Ter, aquest cop en motiu de la presentació del Pla Local de Joventut. Sempre és una bona idea anar a veure un concert de Joina.

Crítica


“La manera en què JOINA entén i expressa la poesia en forma de música, l’ha convertit en una de les principals figures emergents de l’escena del rap català.

 La seva capacitat d’escriure i cantar en prosa és envejable i el seu ampli bagatge musical li ha permès crear una sonoritat única i personal tan difícil d’aconseguir en l’ampli panorama musical actual.”.

Fitxa artística i tècnica


Joina Canyet: veu
Abril Saurí: bateria i PAD

local_activity
Compra aquí les teves entrades
No esperis més

Informació


Data: Divendres 24 de març
Hora: 20.00h
Durada: 60 minuts
Lloc: Teatre Eliseu (entrada pel carrer industria)
Gènere: Música

Entrades


Anticipada 3€
Taquilla 5€

Calendari


credit_card
COM COMPRAR

Venda on-line tancada