Teatre Eliseu

La nit del peix kiwi, de Sala Flyhard

Un thriller hipnòtic i intimista amb tocs de comèdia, estrenada a la Sala Flyhard la temporada 22/23, que ens endinsa a la ment d’un actor que passa per un mal moment.
Una nit, el peix kiwi de la peixera de casa se’l mira directament als ulls i se li revela com una profecia. Atrapat fa temps en un laberint de frustracions professionals i personals, tip de tot el que l’envolta i de la vida a què s’ha vist abocat, decideix agafar les regnes i fugir endavant. Res no tornarà a ser igual, pensa, ara ve el meu cop de sort. Però, és clar… tampoc cal que ens enganyem, que això no és una pel·lícula de Hollywood ni ell un heroi a la fuga.

Actuació el diumenge 3 de març a les 18.00h.
Un monòleg amb tocs d’humor de 90 minuts al Teatre Eliseu

La nit del peix kiwi és una mentida, una fugida endavant, una via morta. Algú ha quedat atrapat dins d’aquesta història com una mosca en una teranyina, algú que se’ns assembla bastant. I no, fugir o mentir no són opcions vàlides pel pobre paio. La ficció és només un barri de la realitat, i al nostre desesperat protagonista li costarà Déu i ajuda trobar el camí per arribar al centre. A estones thriller, a estones comèdia i a estones melodrama, aquesta peça explora les debilitats que ens converteixen en els éssers patètics i meravellosos que som. Seguir les aventures i desventures d’un mentider, d’un professional de la ficció, pot tenir premi. Existeix la possibilitat que arribem en algun moment a descobrir, amagades en els racons més inesperats d’aquesta pel·li d’estafadors, minúscules i precioses partícules de veritat de la bona.

CríticaSanti Ricart protagonitza un viatge trepidant per la vida d’un actor que toca fons

Julien ha escrit i dirigit una peça original, una mica passada de voltes, no gaire comuna a la nostra cartellera, interpretada per un Santi Ricart excel·lent que fa molt bé el paper de boig lúcid, al qual tot ja li és igual. Algú que sap que fracassarà i que, mentrestant, s’aferra amb totes les forces a un present insensat. I ens ve a dir que, de vegades, perquè passin coses, has de perdre el cap.

Andreu Gomila – Time out
29/08/2023

Fitxa artística i tècnica


AUTORIA I DIRECCIÓ Josep Julien

INTERPRETACIÓ Santi Ricart

AJUDANTIA DE DIRECCIÓ Pepo Blasco

DISSENY ESCENOGRAFIA I VESTUARI Anna Tantull

DISSENY D’IL·LUMINACIÓ I SO Xavi Gardés

IMATGE I VÍDEO Juanjo Marín

DISSENY GRÀFIC Laia Alsina Astorga i Eladi Bonastre

local_activity
Compra aquí les teves entrades
No esperis més

Informació


Data: Diumenge 3 de març
Hora: 18.00h
Durada: 90 minuts
Lloc: Teatre Eliseu
Gènere: Monòleg / Teatre

Entrades


Anticipada 10€
Taquilla 12€

Calendari


credit_card
COM COMPRAR

Venda on-line tancada