Teatre Eliseu

LA PELL FINA

Nacho i Miranda, una jove parella de Barcelona, ​​visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla anar bé fins que Nacho deixa anar, sense donar-li gaire importància, que el nadó d’Eloi i Sonia… és molt lleig .

Actuació el diumenge 19 de març a les 18.00h.
Una comèdia de 80 minuts al Teatre Eliseu

La pell fina és la nova comèdia del tàndem de dramaturgs Carmen Marfà i Yago Alonso, autors d’altres èxits com Ovelles o Instruccions per enterrar a un pare. Torna després de l’èxit de la temporada passada, amb un repartiment renovat que compta amb Biel Duran, Francesc Ferrer, Laura Pau i Angela Cervantes, que parlaran de tot allò que no estem preparats per dir ni per rebre. Dir la veritat està molt bé, però… què passa quan aquesta veritat ofèn? Cal dir-la? Aquesta obra reflexiona, en clau d’humor, sobre la manera que tenim de tractar-nos. Ens cuidem prou els uns als altres? Temes com la maternitat, el talent o les relacions de parella posen de manifest que tenir cura dels altres segueix sent una assignatura pendent.

Crítica


aquesta és la comèdia que tothom vol/hauria de veure

la història té l’habilitat de tocar tots els temes (tenir fills i el canvi de vida que això suposa, l’enyor dels temps de solteria, el trasllat a viure fora de la ciutat, la poca responsabilitat paternal, els egos del director de cinema, el masclisme..), i fer-ho de forma molt hàbil. Un tema porta a l’altre i això converteix l’obra en una autèntica muntanya russa on hi ha temps sobretot pel somriure (i en ocasions, la rialla oberta) i en altres moments, cap al final, cap a la reflexió, una mica més seriosa.

Pep Vila – recomana.cat
28/05/2022

Fitxa artística i tècnica


Autoría i direcció: Carmen Marfà i Yago Alonso

Repartiment: Biel Duran, Francesc Ferrer, Laura Pau i Ángela Cervantes

Escenografia: Elisenda Pérez

Vestuari: Nídia Tusal

Disseny d’il·luminació i so: Xavi Gardés

Imatge i video de l’espectacle: Juanjo Marin

Comunicació i xarxes socials: Elisenda Riera Rovira

Premsa: Clara Cols Torras

Disseny gràfic: Laia Alsina

local_activity
Compra aquí les teves entrades
No esperis més

Informació


Data: Diumenge 19 de març
Hora: 18.00h
Durada: 80 minuts
Lloc: Teatre Eliseu
Gènere: Teatre

Entrades


Anticipada 12€
Taquilla 15€

Calendari


credit_card
COM COMPRAR

Venda on-line tancada