Teatre Eliseu

Magalí Sare presenta ESPONJA

La temàtica de les cançons d’aquest nou treball gira al voltant de la configuració de la pròpia personalitat, posant l’èmfasi en les etapes de la vida que mes van definint el nostre caràcter: la infantesa i l’adolescència, èpoques tendres, convulses i plenes de canvis.

Actuació el divendres 20 d’octubre a les 20.30h.
Un concert per presentar el seu disc Esponja al Teatre Eliseu

És un disc ple de confessions i ple de sentit de l’humor i la principal inspiració han estat les dones de la seva família: la mare, la germana, la neboda i també ella mateixa. Al disc també hi ha una versió d’una cançó del seu germà.

Gravat pràcticament durant tot l’any 2021, aquest disc ha estat enregistrat en diferents llocs: principalment a Olivera Estudi, a Banyoles, on ha treballat colze a colze amb el productor Pau Brugada i va gravar diferents guitarres amb en Sebastià Gris. També a Estudis Ground de Cornellà del Terri, on varen fer sessions de gravació amb el baixista Vic Moliner i el bateria Dídak Fernàndez i finalment a BSO i a El Patio Estudio a Barcelona, on van gravar les col·laboracions del disc.

Crítica


con Magalí Sare tienes a alguien que conversa contigo en confianza a través de sus canciones

Magalí Sare no es una recién llegada. Lleva ya unos años labrando su propio camino, dirigiendo su trayectoria y definiendo su filosofía. Huye de formalismos y es capaz de atrapar en un mismo proyecto el espíritu de la música clásica, el folk y la electrónica al tiempo que gana premios en el siempre exigente terreno del jazz. Es incluso la cara visible de campañas de publicidad mediáticas, pero aun así no se aparta de las que son sus creencias. De hecho, si hay una canción que la define en “Esponja” es “No sé cantar”, un alegato sincero, controvertido y hasta terapéutico, sobre qué significa dedicarse al arte y lo efímera que es la vida.

Toni Castarnado – MONDO SONORO
11/07/2022

local_activity
Compra aquí les teves entrades
No esperis més

Informació


Data: Divendres 20 d’octubre
Hora: 20.30h
Durada: 75 minuts
Lloc: Teatre Eliseu
Gènere: Música / Cantautora

Entrades


Anticipada 8€
Taquilla 10€

Calendari


credit_card
COM COMPRAR

Venda on-line tancada