Teatre Eliseu

Marc Sarrats – Alta flipamenta

Marc Sarrats és un guionista i humorista català. És membre de El Soterrani, màxim exponent de la nova escena catalana d’stand up, i col·laborador dels programes Matina Codina de RAC 105 i Està passant de TV3. Acaba d’estrenar el seu primer espectacle en solitari, Alta flipamenta. Una hora de comèdia àcida i punyent que girarà pel territori a partir d’aquesta primavera i amb la que pretén canviar l’actitud de Catalunya.

Actuació el divendres 7 d’octubre a les 20.30h.
Un show d’humor de 60 minuts al Teatre Eliseu

Alta Flipamenta és el primer show unipersonal d’stand up de Marc Sarrats. Un espectacle de comèdia d’una hora en català on ens explica que l’Alta Flipamenta és el contrari a la Síndrome de l’Impostor. En Marc es sent més proper a aquest primer concepte inventat que no pas al segon, i ho demostra fent un recorregut per l’imaginari català dels últims 15 anys i per experiències autobiogràfiques. Amb un to contundent i reflexions profundes que no busquen agradar a tothom però sí agradar molt a qui agradin.

Crítica


Aquest humorista en escena és un intèrpret frenètic, passat de voltes o de Red Bull.

El Sarrats, sense arribar a l’arrabiata del Roger Pelàez o a l’eclosió onomatopeica del Pepe Rubianes, a la seva actuació es troba en un constant puja i baixa, passant del subidón exaltat i revolucionat al bajón mig pompós, mig tímid, amb un posat com de nen murri i penedit que té molta gràcia.

Ivan Alcázar Serrat – Núvol
23/03/2022

Entrevista


local_activity
Compra aquí les teves entrades
No esperis més

Informació


Data: Divendres 7 d’octubre
Hora: 20.30h
Durada: 60 minuts
Lloc: Teatre Eliseu
Gènere: Monòleg / Humor

Entrades


Anticipada 5€
Taquilla 8€

Calendari


credit_card
COM COMPRAR

Venda on-line tancada