Teatre Eliseu

Paula Grande

escenari CASA CULTURAL 1 D’OCTUBRE  | 21:30h  | DISSABTE 13 DE MAIG

A CAUSA DE LA PLUJA EL CONCERT ES TRASLLADA A LA CARPA MUNICIPAL

Les cançons que fa la Paula Grande són sobretot populars en el sentit literal del terme. Es música feta per donar veu a qui no en té ni en tindrà mai. Música carregada de compromís, reivindicació i energia.

Estilísticament els seus treballs parteixen d’un encreuament de camins musicals, partint de músiques populars, del món, amb una vocació claríssima de mostrar unes arrels profundíssimes i d’establir un diàleg amb el seu públic que d’altra forma no seria possible. També hi ha pinzellades de jazz i hip hop, demostrant una versatilitat gens forçada, i una gran capacitat per adaptar el registre al seu discurs.

El 2022 va publicar el disc que ve a presentar a l’EnCanta es diu D.O.’s, un treball que ens parla de persones invisibilitzades per la societat, però que com tota denominació d’origen esta certificada la seva qualitat i en la feina de la Paula és explicar les seves histories perquè mereixen ser escoltades. La Paula ve per fer-nos ballar i gaudir, una bona manera de tancar el dissabte de l’EnCanta.


local_activity
Compra aquí les teves entrades
No esperis més

Informació


Data: Dissabte 13 de maig
Hora: 21.30h
Durada: 60 minuts
Lloc: carpa municipal
Gènere: Música

Entrades


Anticipada 3€
Taquilla 5€

Calendari


credit_card
COM COMPRAR

Venda on-line tancada