Teatre Eliseu

SELMA BRUNA

CASA CULTURAL 1 D’OCTUBRE  | 55 MIN  | Catalunya

Selma Bruna és una de les components del grup “Marala”, grup que explora els terrenys del folk, i les musiques d’arrel, per portar-ho a una nova dimensió; en solitari Selma Bruna explora d’altres territoris musicals.

Actuació el diumenge 12 de maig a les 16:30

Sense deixar el folk, però aquest cop des d’una perspectiva molt més conceptual, menys d’arrel, presenta un primer treball que es recolza sobre un cor de veus que li serveix de fil argumental, i el converteix en un instrument musical preciós. Uns arranjaments delicadíssims, i una producció exquisida, que sap acompanyar la veu de Selma bruna sense carregar, apareixent i desapareixent en el moment just, converteixen el seu primer treball en una joia.

Faríem tots molt bé de parar atenció a la carrera de Selma Bruna, perquè té molt camí per córrer.


RIVER OMELET

CASA CULTURAL 1 D’OCTUBRE  | 55 MIN  | Catalunya

A vegades costa tancar un festival, perquè trobar la proposta adequada que aconsegueixi generar un bon record a l’espectador, i a l’hora no renunciar al fil argumental del festival no sempre és possible.

Actuació el diumenge 12 de maig a les 17:45

Aquest any hem estat de sort, perquè existeixen els river omelet. La seva proposta d’indie-folk beu directament del folk americà, amb harmonies èpiques, amb molta polifonia, i molt fresc. Amb referents molt clars, però també amb la suficient personalitat per crear i distingir un projecte pròpi.

Un grup molt divertit d’escoltar i també de ballar, i com anàvem dient, la millor manera possible de tancar aquesta setena edició del festival EnCanta. Us EnCantarà.

local_activity
Compra aquí les teves entrades
No esperis més

Informació


Data: Diumenge 12 de maig
Hora: 16.30h
Durada: 130 minuts
Lloc: Casa cultural 1 d’octubre

Entrades


Anticipada 8€
Taquilla 10€

Calendari


credit_card
COM COMPRAR

Venda on-line tancada