Teatre Eliseu

Xerrada col·loqui: CREATIVITAT EN FEMENÍ

Amb Elena Crespi, Anna Polo i Oye Sherman

Xerrada col·loqui el dijous 1 de desembre a les 18.00h.
Una conversa feminista de 60 minuts al Teatre Eliseu

Les Jornades feministes de Roda de Ter, RODA ÉS FEMINISTA, arriben a la seva quarta edició. En aquesta ocasió volem reflexionar sobre el fet de ser dona creativa, les dificultats per accedir a espais de difusió, dificultats per al reconeixement social del valor d’allò que es crea, o les dificultats per accedir a programacions culturals.

Per la xerrada/col·loqui CREATIVITAT EN FEMENÍ, comptarem amb les reflexions de dues humoristes amb molta trajectòria als mitjans de comunicació i a l’escena catalana, l’Ana Polo i l’Oye Sherman. La sessió serà conduida per la sexologa Elena Crespí, tot un referent per al moviment feminista, i col·laboradora habitual de les jornades Roda és Feminista.

Crítica


Oye Polo: “Si no hi ha discriminació de gènere, la pulsió sexual és validíssima”

Les humoristes Ana Polo i Maria Rovira, aquesta última també coneguda com Oye Sherman, lideren un dels podcast de més èxit a casa nostra, Oye Polo. La fórmula camina entre la crítica feminista, la ironia, l’humor sobre les coses quotidianes, la naturalitat i una relació fluida a través de les xarxes amb els seus oients.

Xavier Puig i Sedano – El Temps
25/11/2021

Fitxa artística i tècnica


Elena Crespi, Anna Polo i Oye Sherman

local_activity
Entrada lliure

Informació


Data: Dijous 1 de desembre
Hora: 18.00h
Durada: 60 minuts
Lloc: Teatre Eliseu
Gènere: Xerrada / Col·loqui / Humor / Feminisme

Entrades


Entrada lliure

Calendari